nisserJUL og NYTÅR HOS KAJ KOK 2017

SOM SÆDVANLIG LAVER VI MAD UD AF HUSET ALLE JULEDAGE

Juleaften 24. december afhentning senest kl. 16

Juledag 25. december afhentning senest kl. 13

2. juledag 26. december afhentning senest kl. 13

NYTÅRSAFTEN 31. december, afhentning senest kl. 17.00


Bestillinger til juledagene og juleaften senest d. 10. december.

Bestillinger til nytår senest d. 27 december.

JULEAFTEN 24. DECEMBER 2017

1
Andesteg med hvide og brune kartofler, rødkål, ½ æble med gele, svesker, appelsinbåde og kartoffelvenlig sovs.
Pris pr. couvert kr. 175,00

2
Flæskesteg med hvide og brune kartofler, rødkål, ½ æble med gele, agurkesalat, appelsinbåde og kartoffelvenlig sovs.
Pris pr. couvert kr. 125,00

3
Hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsauce.
Pris pr. couvert kr. 50,00

JULEFROKOST FRA KAJ KOK 2017

NR. 1 minimum 10 couverter.

Marineret sild, æg og tomat, pandestegt fiskefilet med citron og remoulade, hjemmelavet æbleflæsk og sennep, hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsauce, Brød, fedt og smør

Pris pr. couvert kr. 125,00

Nr. 2 minimum 10 couverter.

Marineret sild, kryddersild, æg og tomat, ferskrøget laks med røræg og asparges, hjemmelavet æbleflæsk med sennep, ribbensteg med rødkål og hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsauce. Brød, fedt og smør

Pris pr. couvert kr. 150,00

Nr. 3 minimum 10 couverter

Marineret sild, hjemmelavet stegt sild i eddike, æg og tomat, pandestegt fiskefilet med citron og remoulade, skinke med grønlangkål og brun kartofler, hjemmelavet æbleflæsk, ribbensteg med rødkål, brie med mandariner og hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsauce. Brød, fedt og smør

Pris pr. couvert kr. 198,00

TILLÆG TIL jULEFROKOST 2017.
Carrysild med æg .........................................Kr. 17,-
Stegt sild i eddike .........................................Kr. 20,-
Ferskrøget laks med røræg ............................Kr. 35,-
Røget ål med røræg ......................................Kr. 35,-
Fiskefillet med remoulade og citron .................Kr. 30,-
Finker med rødbeder .....................................Kr. 22,-
Blodpølse med sirup og brun farin ...................Kr. 22,-
Lun ribbensteg med rødkål .............................Kr. 30,-
Andesteg med rødkål .....................................Kr. 30,-
Æbleflæsk med sennep ..................................Kr. 35,-
Mørbradbøf med løgsauce ..............................Kr. 35,-
Glaseret skinke med grønlangkål
og brunede kartofler.......................................Kr. 35,-
2 tarteletter med høns i asparges ....................Kr. 35,-
Lun leverpostej med bacon og champignon........Kr. 30,-
Medister med rødkål ......................................Kr. 22,-
Brie med mandariner......................................Kr. 25,-
Skæreost med sveskeblommer........................Kr. 35,-
Hjemmelavet ris a la mande med
kirsebærsauce...............................................Kr. 35,-

Alt incl. Brød smør og fedt.
Minimum 10 couverter.

 

fyrv1NYTÅRAFTEN      KAJ KOK     2017

Afhentning senest kl. 17

Menu: minimum 10 couverter.
Gravad laks med sennepsdressing, ferskrøget laks med røræg
og rejer med mayonaise og citron anrettet på fad med chrispy salat. Hertil flute og smør.

Kalvebøf med whiskeysause, små kartofler med friske krydderurter og grønssagssaute.

Pris pr couvert: kr. 310,-

Buffet: min 10 couverter
Gravad laks med sennepsdressing, ferskrøget laks med røræg og
rejer med mayonaise og citron anrettet på fad med chrispy salat.
Hertil flutes og smør

Helstegt oksefilet, fyldt ribbensteg, tomatsalat, rukulasalat med
champignon, avocado og parmesanost.

Små kartofler med skræl. Whiskeysauce

Pris pr. couvert kr. 300,-

 

GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR

julehjerte

Print vore Julemenuer og nytårsmenu her (åbner som pdf.fil i nyt vindue)